Meer over inloggen
alert
Voorkom verspreiding infectieziekten

Welkom in Gelre. Help ons verspreiding van infectieziekten zoals griep en het coronavirus te voorkomen: klik hier

alert
Optimale veiligheid

Deze verouderde browser voldoet niet aan de kwaliteitsstandaarden. Het Gelre Patiƫntenportaal ervaart u het best met Mozilla Firefox, Chrome, Safari of Microsoft Edge.

Zorg beter voor elkaar
{}

Meer over inloggen

Inloggen op MijnGelre kan altijd, waar en waneer u wilt. Via een computer, laptop, tablet of telefoon.  Hieronder leest u meer over hoe u kunt inloggen. 

Om in te loggen in MijnGelre heeft u nodig:

  • een computer, tablet of telefoon met internetverbinding
  • Een telefoonnummer (vast of mobiel)
  • Een geldig DigiD met extra sms-controle, of de DigiD-app.

U vraagt de sms-functie aan via de website van DigiD. Let op: het duurt een aantal werkdagen voordat de aanvraag is verwerkt. De DigiD-app kunt u direct downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store. 

Bent u patiƫnt bij Gelre ziekenhuizen? Dan heeft u altijd toegang tot MijnGelre, waar en wanneer u wilt. U kunt op twee manieren inloggen:

Met uw DigiD app

Voor de DigiD app heeft u een smartphone nodig. Met de app kunt u snel en gemakkelijk inloggen met uw DigiD. Dit doet u door het overnemen van een koppelcode, het scannen van een QR-code en het invoeren van een zelfgekozen pincode. Hierdoor hoeft u niet meer uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken. U heeft ook geen extra sms-controle nodig.

Met uw Digid en extra SMS-controle:

U logt in met uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord. Als extra veiligheidscontrole ontvangt u een sms met een pincode die u ook invoert. Deze SMS-controle dient als extra veiligheid.

Meer informatie?

Heeft u nog geen DigiD, of geen DigiD met extra sms-controle? Of wilt u informatie over de DigiD-app? Ga dan naar de website van DigiD. Hier kunt u ook uw telefoonnummer toevoegen of wijzigen en een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord aanvragen.

Algemene digitale ondersteuning en hulp bij gebruik van het MijnGelre nodig?


Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules
Scroll