MijnGelre voor kinderen
alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

alert
Optimale veiligheid

Deze verouderde browser voldoet niet aan de kwaliteitsstandaarden. Het Gelre Patiëntenportaal ervaart u het best met Mozilla Firefox, Chrome, Safari of Microsoft Edge.

Zorg beter voor elkaar

MijnGelre voor kinderen

Ook patiënten van Gelre ziekenhuizen onder de 18 jaar hebben toegang tot MijnGelre. Voor hen gelden andere regels dan voor patiënten boven de 18 jaar. Hieronder leest u hoe u toegang krijgt tot de MijnGelre-omgeving van uw kind.


Aanvraag toegang

Voor kinderen/jongeren gelden per leeftijdsgroep andere regels:

  • Kinderen 0 t/m 11 jaar: de ouder/gezagsdrager doet de aanvraag via dit formulier.

  • Kinderen 12 t/m 15 jaar: de ouder/gezagsdrager doet de aanvraag samen met het kind via dit formulier.

  • Jongeren 16 en 17 jaar: de jongere doet de aanvraag via dit formulier.

Kopie van ID-kaarten

Als bijlagen voegt u toe een kopie van een geldig ID-bewijs van u en uw kind. Deze gegevens heeft Gelre ziekenhuizen nodig om de relatie tussen u en uw kind te controleren. Alleen als u de gezagsdrager bent, krijgt u toegang tot MijnGelre van het kind.

Ben je een jongere in de leeftijd 16/17 jaar, dan stuur je alleen jouw eigen ID-bewijs mee.

DigiD

Heeft uw kind nog geen DigiD-gegevens? Vraag deze dan aan op de website van DigiD. 

Ben je een jongere in de leeftijd 16/17 jaar, vraag dan aan je ouder/verzorger of er al een DigiD voor je is aangevraagd. Heb jij nog geen DigiD, vraag deze aan op de website van DigiD.

Het is belangrijk dat u DigiD-gegevens met een extra SMS-controle of via de DigiD app aanvraagt. Alleen zo kunt u inloggen in MijnGelre. Bedenk daarom van tevoren welk mobiel nummer u doorgeeft voor het ontvangen van de SMS of app-controle.

Toegang tot MijnGelre

Nadat wij uw aanvraagformulier hebben ontvangen met de kopieën van geldige ID-kaarten, kunt u binnen 5 werkdagen inloggen met de DigiD-gegevens van uw kind. 

Ben je een jongere in de leeftijd 16/17 jaar, dan nemen we telefonisch contact met je op. We nemen jouw gegevens door en ook ontvang je een e-mail met aanvullende informatie. 


Complementary Content
${loading}
Scroll