MijnGelre voor kinderen
alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

alert
Optimale veiligheid

Deze verouderde browser voldoet niet aan de kwaliteitsstandaarden. Het Gelre Patiëntenportaal ervaart u het best met Mozilla Firefox, Chrome, Safari of Microsoft Edge.

Zorg beter voor elkaar
{}

MijnGelre voor kinderen

Ook patiënten van Gelre ziekenhuizen onder de 18 jaar hebben toegang tot MijnGelre. Voor hen gelden andere regels dan voor patiënten boven de 18 jaar. Hieronder leest u hoe u toegang krijgt tot de MijnGelre-omgeving van uw kind.


Aanvraag toegang

Voor kinderen/jongeren gelden per leeftijdsgroep andere regels:

  • Kinderen 0 t/m 11 jaar: de ouder/gezagsdrager doet de aanvraag via dit formulier.

  • Kinderen 12 t/m 15 jaar: de ouder/gezagsdrager doet de aanvraag samen met het kind via dit formulier.

  • Jongeren 16 en 17 jaar: de jongere doet de aanvraag via dit formulier.

Kopie van ID-kaarten

Als bijlagen voegt u toe een kopie van een geldig ID-bewijs van u en uw kind. Deze gegevens heeft Gelre ziekenhuizen nodig om de relatie tussen u en uw kind te controleren. Alleen als u de gezagsdrager bent, krijgt u toegang tot MijnGelre van het kind.

Ben je een jongere in de leeftijd 16/17 jaar, dan stuur je alleen jouw eigen ID-bewijs mee.

DigiD

Heeft uw kind nog geen DigiD-gegevens? Vraag deze dan aan op de website van DigiD. 

Ben je een jongere in de leeftijd 16/17 jaar, vraag dan aan je ouder/verzorger of er al een DigiD voor je is aangevraagd. Heb jij nog geen DigiD, vraag deze aan op de website van DigiD.

Het is belangrijk dat u DigiD-gegevens met een extra SMS-controle of via de DigiD app aanvraagt. Alleen zo kunt u inloggen in MijnGelre. Bedenk daarom van tevoren welk mobiel nummer u doorgeeft voor het ontvangen van de SMS of app-controle.

Toegang tot MijnGelre

Nadat wij uw aanvraagformulier hebben ontvangen met de kopieën van geldige ID-kaarten, kunt u binnen 5 werkdagen inloggen met de DigiD-gegevens van uw kind. 

Ben je een jongere in de leeftijd 16/17 jaar, dan nemen we telefonisch contact met je op. We nemen jouw gegevens door en ook ontvang je een e-mail met aanvullende informatie. 


Complementary Content
${loading}
Scroll