Contact
alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

alert
Optimale veiligheid

Deze verouderde browser voldoet niet aan de kwaliteitsstandaarden. Het Gelre Patiëntenportaal ervaart u het best met Mozilla Firefox, Chrome, Safari of Microsoft Edge.

Zorg beter voor elkaar
{}

Heeft u een vraag over MijnGelreBekijk dan de veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen, of komt u er niet uit? Onze medewerkers van het Contactcentrum MijnGelre helpen u graag verder.

Let op: Heeft u vragen die specifiek over afspraken gaan, voor de behandelend arts bestemd zijn of over inhoudelijke medische gegevens gaan? Neem dan contact op met de betreffende polikliniek.

Contactgegevens en openingstijden

T: (0)55-5811180.

maandag t/m vrijdag: 10:00u 14:30u. 

Heeft u buiten bovenstaande openingstijden een vraag voor de medewerkers van het Contactcentrum MijnGelre? U kunt uw vraag stellen via dit contactformulier. Wij streven ernaar om u binnen 2 werkdagen een reactie te geven.

Bij uw volgende afspraak vertelt uw behandelaar wat de informatie in uw medisch dossier betekent. Heeft u een dringende medische vraag die niet kan wachten? Bel dan met de polikliniek van uw behandeld arts. Op deze pagina kunt u het juiste telefoonnummer vinden van de polikliniek 

Dan kunt u deze vraag stellen bij het inschrijfpunt in de centrale hal van het ziekenhuis. Op deze pagina vindt u meer informatie over het inschrijfpunt binnen Gelre ziekenhuizen 

Wilt u uw persoonsgegevens wijzigen? Neem dan uw identiteitsbewijs en zorgverzekeringspas mee.

Complementary Content
${loading}
Scroll